Een aantal inwoners van Gilze heeft het plan opgepakt om het organiseren van jeugdactiviteiten nieuw leven in te blazen.

Het eerste evenement zal komende vrijdag (25 oktober) bij de Hof zijn.

De afgelopen jaren waren de skinnyRED feesten een begrip in Gilze en omstreken. Grote feesten met volop muziek, licht en plezier. Helaas is dit initiatief gestopt. Met een aantal vrijwilligers hebben we de koppen bij elkaar gestoken om hier nieuw leven in te blazen.

Met trots presenteren we ons eerste jeugdfeest. Dit feest is een leuke gelegenheid om samen te komen met je vrienden, nieuwe vrienden te maken en te genieten van gave muziek. Uiteraard is er ruimte om te relaxen en te ontspannen.

Het feest vindt plaats bij de Hof in Gilze. De entree is 7,50 euro, waarvoor je 2 bonnen krijgt voor een drankje. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Let op: dat entree na 20.30 uur niet meer mogelijk is, ook hernieuwde toegang is niet mogelijk. Onze activiteiten zijn voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar.

Koop je kaarten bij ThuisBijHapers of bij de Hof in Gilze.

We hebben nog geen naam voor onze nieuwe organisatie, dat laten we graag aan jullie over. Heb je een leuke naam bedacht? Mail dan naar jeugdactiviteitengilze@gmail.com en maak kans op een leuke prijs!

Behalve feesten willen we in de toekomst nog meer activiteiten gaan organiseren. Wat precies houden we nog even geheim, maar dat het leuk wordt, is zeker. Maar nu eerst tijd voor een feest. Wij zorgen voor een lekkere nazomerse sfeer met aankleding en muziek. Dus kom langs, neem je vrienden en vriendinnen mee, en laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken. Mis het niet en houd de sociale media in de gaten voor data en details.