De scholen zijn weer begonnen. De zomervakantie zit erop. De zomer heeft zich gelukkig de laatste weken van zijn goede kant laten zien. En nog. Hopelijk heeft iedereen hiervan op zijn of haar manier lekker kunnen genieten. De accu opgeladen en weer aan de slag, of het nu regulier werk of vrijwilligerswerk is. Ook in de (lokale) politiek staan weer de nodige uitdagingen te wachten.

Wellicht het moment om politiek actief te worden in je eigen gemeente en mee te doen. En dat kan ook bij de Partij van de Arbeid Gilze en Rijen. Sinds 1974 is de PvdA vertegenwoordigd in de gemeenteraad. In de huidige periode ook met een wethouder in het college van B&W.

Volop te doen
We zijn nu halverwege de bestuursperiode 2022-2026. En er is nog volop werk aan de winkel. Het PvdA-verkiezingsprogramma ‘Samen Bouwen aan Gilze en Rijen’ zet o.a. in op super noodzakelijke woningbouw, de klimaatopgaven, de sociale voorzieningen en een aantrekkelijk woon- en leefmilieu.

Meedoen
En je kunt daarover meepraten. Zo worden alle vergaderingen van de gemeenteraad voorbesproken met een groepje mensen die zich betrokken voelen bij het wel en wee van hun eigen dorp en gemeente. Of het nu gaat over het onderhoud van het groen, of van de straat, over veiligheid, kunst en cultuur, sport, of over grote projecten, het gaat over jouw eigen woonomgeving, over jouw lokale welzijn.

Groen en sociaal
Al jaren ‘groen en sociaal’. Blijf dan niet aan de kant staan en doe mee, praat mee en denk mee. Word nu lid van de PvdA Gilze en Rijen en zorg dat we in onze gemeente een sterke progressieve, sociale en groene club behouden en groter maken.

Samen sterker
Binnen 2 jaar zijn de gemeenteraadsverkiezingen van 2026. Eind dit jaar zullen onze leden zich ook uit kunnen spreken over samenwerking met GroenLinks en een mogelijk gezamenlijke kandidatenlijst. Samen sterker!

Contact
Vanaf 2 euro per maand kun je al meedoen en draag je bij aan een rechtvaardige, groene en solidaire samenleving. Ook lokaal! Meld je aan op pvda.nl of gilzerijen@pvda.nl