Afgelopen woensdag 17 juli was het dan zo ver. De feestelijke in gebruik name van onze nieuwe bakfiets. Met deze bakfiets gaan we de buurten van Rijen in met lekkere koffie en thee. We nemen stoeltjes en een tafeltje mee in de bakfiets, zodat we een gezellig zitje kunnen maken in de buurt. Dan gaan we met buurtgenoten samen buurten bij de bakfiets.

Woensdag waren we te gast in de Irenestraat, waar al heel veel gebeurd. Enthousiaste buurtbewoners organiseren regelmatig een gezellige bijeenkomst op straat of helpen elkaar een handje waar nodig. Een aantal bewoners van de Irenestraat hebben ons ook geholpen bij de crowdfunding voor de bakfiets.
Een paar buurtbewoners hadden de slingers al opgehangen, er was een lekkere taart om het te vieren. Koffie en thee, tafeltje en stoeltjes kwamen uit de bakfiets. Het werd een gezellige samenkomst van buren die we zeker vaker gaan herhalen.

We willen iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt dat we de bakfiets hebben kunnen kopen. Dat zijn natuurlijk de donateurs die bijgedragen hebben aan de crowdfunding via het fonds Samen voor de Buurt van de Regiobank, Jumbo Hapers Rijen, Van den Hoven Assurantiën, Van Kaathoven schilderwerken, tweewielerhandel Hapers Gilze en het VSB fonds.

De hele zomer bezoeken wij met de bakfiets verschillende buurten in Rijen.
19 juli 11.00 uur Liesbeth Tilanusplein
24 juli 14.30 uur Brabantpark
27 juli 15.00 uur Militaire Wijk (met soep door de buurt)
29 juli 14.00 uur plein voor de kerk
31 juli 11.00 uur Hof ten Rijden(Mary Zeldenrustlaan)
5 aug. 19.30 uur Bernadettestraat(oude Kring gebouw)
7 aug. 19.30 uur Annie M.G. Schmidtplein
8 aug. 14.00 uur Op de markt (Wilhelminaplein)
13 aug. 10.00 uur Architect Aartsplein
Kom gezellig samen buurten bij de bakfiets!